|
Pravila foruma
Smjernice i upute za postanje pročitajte [ ovdje].
| Autor/ica |
Poruka |
|
Krešo
|
 serijala.com
bokbok Ako na forum idete preko serijala.com, vjerojatno ste se malo iznenadili :-). Ako ne, ne znam sto cekate. Uglavnom, serijala je bila zamisljena kao site sa friskim TV novistima, a posto smo je do sad uspjeli ulickati koliko toliko dovoljno za prvi alpha release, evo je :-). Nije jos dovrseno, ima jos nekoliko ideja koje nismo realizirali, ali bit ce uskoro. Zasad ne idemo u "pravu" objavu, odnosno reklamirati site uokolo, pa za ovo zasad zna vas par desetaka forumasa. Primamo (po potrebi ne uvazavamo  ) prijedloge i zelje, prodjite malo sajtom i vidite ima li gresaka (ako ima koji neandertalac da koristi IE6,7,8 pogotovo baciti oko), anomalija i slicno, javite pa da se ispravi. Mi cemo (manje-vise) objavljivati vijesti konstantno kroz ovu semi-public betu kao da je site kompletno live, ako netko ima zelje pisati vijesti, slobodno digne rucicu :-). http://www.serijala.com
|
| 20.09.2009., 21:55 |
|
 |
|
Spock
|
 Re: serijala.com
Sviđa mi se, iako nisam baš fan crvene boje ('oće bit' skinova?  ). Nije nabacano, ima dosta toga, puno slikica  , a tu je i kalendar (tu imate i warning). Čitljivi i oku ugodni fontovi su plus, RSS-ovi po kategorijama također... nedostaje još samo iCal link za kalendar  .
_________________ [ Infinite diversity in infinite combinations ]
|
| 20.09.2009., 22:59 |
|
 |
|
Teena
Pridružen/a: 02.09.2009., 11:07 Postovi: 980 Lokacija: tu negdje
|
mogli bi kao last.fm, crveno i crno na biranje.  ionako smo im vec boju pokrali. rss po kategorijama jos treba sredit.  ical dodamo, thx.
|
| 20.09.2009., 23:02 |
|
 |
|
Krešo
|
Ne bi mogli 
|
| 20.09.2009., 23:19 |
|
 |
|
[Infinity]
Pridružen/a: 02.09.2009., 16:44 Postovi: 469 Lokacija: Split, Dalmacija
|
Kreso je napisao/la: Mi cemo (manje-vise) objavljivati vijesti konstantno kroz ovu semi-public betu kao da je site kompletno live, ako netko ima zelje pisati vijesti, slobodno digne rucicu :-). s tim da pod pisat vijesti podrazumjevamo pracenje najdrazih serija kroz kratke recenzije, osvrte ili najave, te eventualno tu i tamo napisat nesto o nekoj zanimljivosti, neobicnoj situaciji, dogadjaju. ne cilja se na suhoparne preopsirne prijevode dosadnih dogadjaja koji bi se eto mogli okarakterizirat kao vijesti: npr 'xy ce rezirati yz', 'novi scenarist i glumac', 'glavonja1 komentirao blockbuster2' itd. (vise o tome sto ne zelimo, znaci prodavanje suhoparnih informacija pod zanimljive vijesti, evo tu)
| 21.09.2009., 16:46 |
|
 |
|
Krešo
|
Ima li tko IE7? To smece je tesko poinstalirati u vise verzija, pogotovo na Win7. Ako netko ima, dajte molim vas bacite screenshot tu. Gornji i donji dio, posto nece stati sve  . IE8 je ok, IE6 ima manjih problema sa PNG transparencijom, ali kogabriga, to mi se ne da slagati. Nemojte da vam padne na pamet koristiti to  Eda, nemojte previse reklamirati uokolo, neka jos malo bude ovako. Sajt jos nije dovrsen, pa zato nije "komplet" objavljen, nego za vas koji ste tu na forumu i znate za ovo 
|
| 21.09.2009., 22:17 |
|
 |
|
T'Rapavi
|
Meni sve radi OK i dobar je sajt. Istina, malo da su boje drugačije... ali nije ni ovako loše uopće. Svaka čast na trudu ljudi. 
|
| 21.09.2009., 23:27 |
|
 |
|
Spock
|
Da, i ja bih "paint it black"!  Nego, palo mi je na um da bi se korisnici u nekoj budućnosti mogli regati (ili to riješite kolačićima ili kako god) pa da mogu imati personalizirani RSS u kojem bi bili traileri novih epizoda svih serija koje prate ili tako nešto  . Yes, me wanna 
|
| 23.09.2009., 09:56 |
|
 |
|
Krešo
|
Ovak, otom potom sto se RSS-a tice. Ideja uopce nije losa, dapace, ali trenutno bi bila malo nize na listi prioriteta :-). Samo vi dajte sa feature requestovima, ali ako ih backate sa sa linkom na WordPress plugin koji to obavlja, vec je puno lakse razgovarati :-).
Sto se registracija tice, definitivno ce biti integrirani sajt i forum. Jedan account za sve.
|
| 23.09.2009., 12:06 |
|
 |
|
[Infinity]
Pridružen/a: 02.09.2009., 16:44 Postovi: 469 Lokacija: Split, Dalmacija
|
Kreso je napisao/la: definitivno ce biti integrirani sajt i forum. Jedan account za sve. ujea i nemoj ih plasit, svaki prijedlog je dobrodosao prijedlog, makar u ovom trenutku i ne bio prioritet. s vremenom...... 
| 23.09.2009., 12:17 |
|
 |
|
Krešo
|
Ma apsolutno, nedajte se smesti 
|
| 23.09.2009., 12:42 |
|
 |
|
Teena
Pridružen/a: 02.09.2009., 11:07 Postovi: 980 Lokacija: tu negdje
|
Spock je napisao/la: Da, i ja bih "paint it black"!  Nego, palo mi je na um da bi se korisnici u nekoj budućnosti mogli regati (ili to riješite kolačićima ili kako god) pa da mogu imati personalizirani RSS u kojem bi bili traileri novih epizoda svih serija koje prate ili tako nešto  . Yes, me wanna  na sajtu sa strane sada imas popis svih rss-ova kategorija, a mozes si dodati i rss neke pojedinacne serije po zelji.  ako serija trenutno nije u onom tag cloudu (tu su samo najcesce), sigurno je negdje u nekoj vijesti, searchaj). nadam se da je to to sto trazis. 
|
| 23.09.2009., 18:11 |
|
 |
|
Krešo
|
Nije, za to bi trebalo kategorizirati video kategoriju, i onda feedati te kategorije. Sto je malo problem jer bi bilo neprakticno imati toliko kategorija.
|
| 23.09.2009., 18:17 |
|
 |
|
Spock
|
Teena je napisao/la: Spock je napisao/la: Da, i ja bih "paint it black"!  Nego, palo mi je na um da bi se korisnici u nekoj budućnosti mogli regati (ili to riješite kolačićima ili kako god) pa da mogu imati personalizirani RSS u kojem bi bili traileri novih epizoda svih serija koje prate ili tako nešto  . Yes, me wanna  na sajtu sa strane sada imas popis svih rss-ova kategorija, a mozes si dodati i rss neke pojedinacne serije po zelji.  ako serija trenutno nije u onom tag cloudu (tu su samo najcesce), sigurno je negdje u nekoj vijesti, searchaj). nadam se da je to to sto trazis.  Ne, mislio sam da korisnik nekako u kalendaru označi što ga zanima, odnosno koje serije prati, i onda u svojem RSS-u vidi trailere i opise najnovijih epizoda tih serija za sljedeći tjedan i tako  . Znam da je killer, ali zvuči jako dobro 
|
| 23.09.2009., 23:02 |
|
 |
|
Krešo
|
Slozena integracija, bar prvi dio, sutra cu se dalje igrati. Trebali bi se moci logirati direktno sa naslovnice i biti logirani na forumu / sajtu. To je za sad to, mislim da ostalu integraciju tipa komentiranje vijesti sa tim accountom treba dodatno posloziti. Sutra (danas). Zasad je forum kickan na defaultni style i engleski jezik, prezivjet cete zasad :-).
@Spock, cak mislim da bi se dalo izvesti, moram malo prouciti kak ide RSS u WordPressu, ali vjerujem da bi mogao postojati nekakav plugin za to. U najgorem slucaju odes na zeljeni tag (seriju) i subskrajbas se na nju.
edit: nah, vrag mi ne da mira.
Daklem, svi bi se trebali moci logirati na naslovnici. Nakratko ce vas shiftati na forum jer su vasi profili zapravo u phpBB bazi, ali vas vraca na naslovnu nakon par sekundi ako ne klikate onaj "return to...". Kad se odlogirate ostat cete na forumu, no mislim da se to moze bez problema sloziti. Trebali bi vidjeti svoj avatar na naslovnoj, ako ga nemate, onda defaultni onaj ruzan. Ako netko ne vidi, sjednite na f5, pa ako ni onda ne radi, nest nije u redu. Morali bi moci komentirati clanke dok ste logirani.
|
| 25.09.2009., 01:35 |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove.
|
|
 |